Lieke Martens Telefoonhoesje

Visueel aantrekkelijke en beschermende hoes Full-scale foto-afdruk van hoge kwaliteit Vitale knoppen toegankelijk UW GEPERSONALISEERDE...
  • Visueel aantrekkelijke en beschermende hoes
  • Full-scale foto-afdruk van hoge kwaliteit
  • Vitale knoppen toegankelijk

UW GEPERSONALISEERDE TELEFOONHOESJE

Het aangepaste telefoonhoesje is een briljante manier om je originaliteit te behouden in een tijd waarin iedereen een mobiele telefoon bezit. Aangepaste iPhone-hoezen (van 5 tot en met SE, met uitzondering van de iPhone 5C) tot de nieuwste Samsung-modellen, we bieden je de kans om een eigen telefoonhoesje te maken van je club of favorite spelers.

Het robuuste plastic dat wordt gebruikt in onze telefoonhoesjes is meer dan alleen decoratief. De stijve structuur betekent dat het perfect werkt als een beschermende schaal, terwijl het ook een krasbestendige laag heeft. Dit is je kans om je eigen telefoonhoesje te maken terwijl je je waardevolle telefoon  beschermd!

Prijs :

€ 16,95
Doorgaan met winkelen
  • Visueel aantrekkelijke en beschermende hoes
  • Full-scale foto-afdruk van hoge kwaliteit
  • Vitale knoppen toegankelijk

UW GEPERSONALISEERDE TELEFOONHOESJE

Het aangepaste telefoonhoesje is een briljante manier om uw originaliteit te behouden in een tijd waarin iedereen een mobiele telefoon bezit. Van aangepaste iPhone-hoezen (van 5 tot en met SE, met uitzondering van de iPhone 5C) tot de nieuwste Samsung-modellen, we bieden je de kans om je eigen telefoonbehuizing te maken van je club..

Het robuuste plastic dat wordt gebruikt in onze gepersonaliseerde telefoonhoesjes is meer dan alleen decoratief. De stijve structuur betekent dat het perfect werkt als een beschermende schaal, terwijl het ook wordt geleverd met een krasbestendige laag. Dit is je kans om je eigen telefoonhoesje te maken terwijl je waardevolle telefoon effectief wordt beschermd!

Al onze gepersonaliseerde producten worden gemaakt op bestelling en hebben geen instrinsieke waarde op de open markt. Daarom kunnen we geen retouren accepteren, behalve in geval van gebreken aan de producten. Als gepersonaliseerde producten gebreken vertonen of afwijken van wat je besteld hebt, neem dan binnen zeven dagen contact met ons op.

Best verkocht

Ik stem in met de  verzameling en verwerking van mijn persoonlijke gegevens.

Privacy Statement
© 2018 - VV Katwijk
Beoordeling door klanten:8.2/10-8095 Beoordeling